[Bug] Mi3 wcdma don't show device name

Discussion in 'Xiaomi Mi 3' started by hvung1982, Feb 17, 2014.

  1. hvung1982

    hvung1982Members

    Jul 7, 2013
    113
    23
    28
    #1hvung1982,Feb 17, 2014
    Last edited: Feb 17, 2014
    As the title stated, my xiaomi Mi3 Wcdma show model number is "unknown" as in attached picture, some day ago it still shown as "Mi 3w", anyone known how to solve this.

    Many thanks!
    uploadfromtaptalk1392639990330.jpg

    Sent from my unknown using Tapatalk
     
  2. ingbrzy

    ingbrzyXiaomi.eu Multilang leader
    Staff Member

    install our ROM...
     
  3. hvung1982

    hvung1982Members

    Jul 7, 2013
    113
    23
    28
    Is this an official development Rom bug? Many thanks :D

    Sent from my unknown using Tapatalk
     
  4. ingbrzy

    ingbrzyXiaomi.eu Multilang leader
    Staff Member

    no.. just yours...
     
    hvung1982 likes this.
  5. hvung1982

    hvung1982Members

    Jul 7, 2013
    113
    23
    28
    Any other way to resolve this :D?

    Sent from my unknown using Tapatalk
     
  6. ingbrzy

    ingbrzyXiaomi.eu Multilang leader
    Staff Member

    sure.. reinstall rom... you messed up something...
     
    hvung1982 likes this.
  7. hvung1982

    hvung1982Members

    Jul 7, 2013
    113
    23
    28
    #7hvung1982,Feb 17, 2014
    Last edited: Feb 18, 2014
    OK, I will try this

    P's: I flashed again official Rom now problem solved.
     
  8. minchoo81

    minchoo81Members

    Jul 2, 2014
    1
    0
    11
    Female
    hi, i have the same problem. may i know how to reinstall rom?? thank you.
     
  9. hvung1982

    hvung1982Members

    Jul 7, 2013
    113
    23
    28
    Yes. Try to install full ROM again :)
     

Share Our Site