Doesn´t start miui.eu in my phone (only eu versions)


Iñaki Garcia

Members
Jul 2, 2017
2
13
Yesterday I was installing differents versions of miui.eu (v12 and v11). I don´t know why they doesn´t start in my phone, they keep in initial logo for hours. Then I install de global version and I don´t have any problem. Any one has the same problem or know what I have to do to fix that?
 
  • Like
Reactions: Garnett

ziomekelo

Members
Sep 9, 2019
2
13
Same problem, Stuck at MIUI logo after clean flashing, did standard TWRP data wipe. I've waited for 20mins to boot. Phone got hot

Custom ROMs AOSP work fine on my phone
 
  • Like
Reactions: Garnett

LOLO9393

Members
Feb 8, 2016
3,207
322
Same problem, Stuck at MIUI logo after clean flashing, did standard TWRP data wipe. I've waited for 20mins to boot. Phone got hot

Custom ROMs AOSP work fine on my phone
What is a 'standard TWRP data wipe ' for you.
I only know format data/yes to move from another rom....
 
  • Like
Reactions: katerpanne

Garnett

Members
Jun 16, 2018
19
15
same problem here... Miui Stable Europe and China Works without problems. TWRP 3.4.0.0 only wipe data, dalvik and cache and after install Miui 12 Stable xiaomi.eu stock for hours at miui start-logo

**EDIT**
its run. what i do
1. make a full wipe data, davlik, cache, system and formatting data (importent)
2. flash official miui eu stable with twrp
3. directly without any wipe the newest xiaomi.eu-stable miui 12
4. start the system without any wipe

runs now round about one hour without problems
 
Last edited: