New FC acore error

Discussion in 'Bugs' started by Jay___, Aug 12, 2013.

  1. Jay___

    Jay___Members

    Aug 12, 2013
    5
    0
    11
    Hi, first post so apologies if I'm missing any details.

    I just updated my MiOne to 3.8.9 and I constantly get FC android.process.acore errors.

    I've tried resetting, clearing all cache data, reflashing the ROM but it's still happening. Any ideas on how to fix it?

    Thanks!
     
  2. Emil Karlsson

    Jun 14, 2013
    18
    0
    11
    Male
    Same problem here.
    Mi2S
     
  3. Emil Karlsson

    Jun 14, 2013
    18
    0
    11
    Male
    Reverted to 3.8.2 but no changes.
    At this moment the phone is useless.
     
  4. Jay___

    Jay___Members

    Aug 12, 2013
    5
    0
    11
    I feel you. I'm going to try CyanogenMod out to see if that will be a workaround. I'll keep you posted.
     
  5. Emil Karlsson

    Jun 14, 2013
    18
    0
    11
    Male
    Any thoughts at all here?
    I have a phone that's as good as a brick now.
     
  6. Jay___

    Jay___Members

    Aug 12, 2013
    5
    0
    11
  7. Emil Karlsson

    Jun 14, 2013
    18
    0
    11
    Male
    Did you try a factory reset before turning to CM?
     
  8. Emil Karlsson

    Jun 14, 2013
    18
    0
    11
    Male
    OK, factory reset worked. But all the apps f##ked up, Play Store didn't recognise them as installed, so I made a full factory reset with total wipe and now it's working.
     
  9. Jos Groot Lipman

    Aug 12, 2013
    2
    0
    11
    Male
    Same happened to my MI2 after upgrading my multilang rom from 7.12 to 8.9: any application I started would FC after a few seconds.
    I reinstalled 7.12 but the problem stayed. Went to plain (not multilang) 8.9: same problem.
    Clearing all cached data in recovery mode did not help anything either.

    Finally I cleared 'user data' in the recovery mode and that helped: my phone is back to normal. My applications where still there but I had to sign in again in all applications as all settings where lost.

    (next time I will try to get logfiles)
     
  10. Jay___

    Jay___Members

    Aug 12, 2013
    5
    0
    11
    Are you running CM now or are you on MIUI?
     
  11. Emil Karlsson

    Jun 14, 2013
    18
    0
    11
    Male
    MIUI 3.8.9
     
  12. Jay___

    Jay___Members

    Aug 12, 2013
    5
    0
    11
    I was struggling with CyanogenMod, so I tried installing MIUI 3.8.2 and I don't have any errors running it.

    Weird bug. I wonder if you and I had the same cause or not. Oh well, my phone works again so I'm relieved. Good to hear yours is fine now too.
     
  13. Emil Karlsson

    Jun 14, 2013
    18
    0
    11
    Male
    You probably did a full wipe when you installed CM?
    That's why 3.8.2 is working now.

    Yeah nice to have it going again, but if this is gonna happen every once in a while i'll probably just stay on 3.8.9...
     

Share Our Site