New i9300 bugs


May 14, 2011
10
0
11
#1
Been using 3.4.12 now 2 days, really like it but a couple of minor bugs.
1. Will not let me replace the MIUI default launcher without freezing it in Titanium backup.
2. When I replace the launcher with Apex launcher pro, I cannot add widgets to apex keep getting FC of system.ui.
3. Some times after applying a theme and after rebooting the phone it has gone back to the default theme, but when I go into themes the theme I have changed to is still selected and I have to re-apply that theme.

Other than that it seems very good. Very happy with it at the moment.

Cheers :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
 

ingbrzy

Xiaomi.eu Multilang leader
Staff member
Feb 11, 2012
8,954
21,428
322
#2
Not bugs, just you have to little search..

1) Setting - Display - preferred launcher

2) Change Apex launcher to system app
 
May 14, 2011
10
0
11
#3
Not bugs, just you have to little search..

1) Setting - Display - preferred launcher

2) Change Apex launcher to system app
Forgot to mention that I had tried that and Apex was not even showing in the preferred launcher setting. Did another clean install with a full wipe again and now it's working.

Still have the problem of not being able to add widgets to apex, keeps getting FC 'unfortunately settings has stopped'

Cheers

Edit: Problem fixed with adding widgets, just saw another thread with someone having a similar problem. Set Apex as preffered launcher then converted it to system app with TB and presto, can now add widgets to apex launcher.

:)

Cheers
 
Apr 27, 2013
2
0
11
#5
Hi. Hope somebody can help me.

Followed the tutorial and installed 3.4.19 from an earlier version (I think it was MIUI 2).
The call function does not seem to work properly on my phone. There is silence (no usual call sounds while dialing) and then speaker and mic does not work. The call gets completed when I call or I receive a call, but both the participants are not able to hear anything.

I tried re installing it. Doesn't work. I really want this version of MIUI on my phone...
 
Aug 6, 2011
16
0
11
#6
Did you do a full wipe before installing? I had a few issues before doing a factory reset in recovery.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
 
May 14, 2011
10
0
11
#8
Hi. Hope somebody can help me.

Followed the tutorial and installed 3.4.19 from an earlier version (I think it was MIUI 2).
The call function does not seem to work properly on my phone. There is silence (no usual call sounds while dialing) and then speaker and mic does not work. The call gets completed when I call or I receive a call, but both the participants are not able to hear anything.

I tried re installing it. Doesn't work. I really want this version of MIUI on my phone...
Sounds to me like your APN settings or you may need to flash a different modem