This Device Is Lost!!!!!

Discussion in 'Xiaomi Redmi Note Pro WCDMA' started by kio84, Jan 14, 2016.

  1. kio84

    kio84Members

    Jan 14, 2016
    2
    0
    11
    Mum was given this phone from my uncle a year ago and has been working fine Until today when i tried to factory reset . It asked me to "Activate this device " . Updated to the newest miui when it was released .
    Does anyone know how i can fix this?
     
  2. Dapalm44

    Dapalm44Members

    Dec 16, 2013
    2
    1
    13
    Hey, have you been able to fix it? I'm having the same problem on a Redmi 1s, bought (new) one and a half years ago! It's really strange, it asks me for a different (unknown) account to activate it.
     
  3. kio84

    kio84Members

    Jan 14, 2016
    2
    0
    11
    NOPE only . I can only use it just to make calls . No data usage at all. Just get locked out if I do connect to Wi-Fi or use data. Weird thing is I didn't even register for aa mijo account with the phone.
     
  4. Dapalm44

    Dapalm44Members

    Dec 16, 2013
    2
    1
    13

    Well, I have some good news. The phone became fully operative after flashing a non Miui rom (I've installed CyanogenMod 12.1)
     
    parfetto likes this.
  5. pinni83

    pinni83Members

    Feb 16, 2011
    71
    16
    30
    Male
    I had the same problem, you can let an sms be sent to you with your password. If it isn't your correct phone number you can change the phone number of an account. Or you simply delete micloud.apk.
     

Share Our Site