destructionahead
Reaction score
3

Joined
Last seen

Profile posts Postings About

 • Ik twijfel of ik de Mi-2 zal opsturen of zal proberen zelf het scherm te vervangen. Kun jij me misschien verder helpen op basis van jouw ervaringen? Alvast bedankt! (Sorry voor de vele berichten. Er was een maximale lengte)
  Wat extra info: Mijn mi-2 heeft een barst in het glas en is niet meer te bedienen. Het LCD werkt nog prima. op ******* heb ik een nieuw schermpje besteld. Nu vragen ze mij de telefoon op te sturen zodat zij het scherm kunnen vervangen, aangezien veel klanten hebben aangegeven het scherm niet te kunnen resetten.
  destructionahead
  destructionahead
  ik heb mijn scherm hier gekocht: http://www.**********.com/item/Free-shipping-for-Xiaomi-M2-Complete-LCD-with-Digitizer-LCD-Screen-Assembly-with-Touch-Screen-Black/881149225.html
  ik heb het scherm binnen anderhalve week binnengekregen. ik hoop dat ik al je vragen heb beantwoordt. als je nog ander dingen wil weten vraag ze dan maar gewoon! :)
  Hoi,
  Ik las dat jij je xiaomi mi-2 hebt laten vallen en het scherm gebarsten is. Is het intussen gelukt het scherm te vervangen en zo ja, was dit lastig en hoe heb je dit gedaan? Waar heb je het nieuwe scherm besteld?
  destructionahead
  destructionahead
  nou je hebt geluk want in het vandaag mijn nieuwe vervangingsschermpje binnengekregen, en ik kan je zeggen dat je hem niet persé hoeft op te sturen. het is mij zelf gelukt om het scherm te vervangen, maar het is wel een klein beetje ingewikkeld om uit te vinden en ik heb wat lijm moeten gebruiken.
  S
  SjovySjuva
  Het is mij intussen ook gelukt het scherm te vervangen. Helaas heb ik daarbij wel de flex cable van de camera gescheurd :( want de camera zelf bleef in de backplate zitten terwijl het kabeltje natuurlijk naar het moederbord liep. Ai. Los daarvan was het geen ingewikkeld klusje.
  S
  SjovySjuva
  Helaas las ik jouw reacties pas ná het vervangen, toen ik hier kwam om hulp te vragen omtrent het gescheurde kabeltje. Blijkbaar ontvang ik geen notificatie van reactie op dit soort berichten. Toch bedankt!
 • Loading…
 • Loading…