Recent content by opg2000


  1. O

    Signal drop issues with Redmi note 10 4G Version !

    ...try a factory reset if nothing else works. Save all your data before.
  2. O

    Signal drop issues with Redmi note 10 4G Version !

    ....which rom installed?
  3. O

    Working Rom for redmi note 10 pro/Max (Miui 13 Android 12)

    What are the advantages of MIUI v13 ?
  4. O

    Miui 13 cant install

    ...sorry! I didn't see that there is no possibility to install via twrp yet.
  5. O

    Miui 13 cant install

    ....normally you not need to. But when something goes wrong it would be an option
  6. O

    Miui 13 cant install

    ....did you format data?
  7. O

    Redmi Note 9 pro (joyeuse) Soft-Brick?

    ....sorry, but I think it's a hardware issue
  8. O

    Redmi Note 9 pro (joyeuse) Soft-Brick?

    ...tried all suggested tips. Sometime the vibration works then the Phone starts normally. Then after a while, suddenly the vibration stops and the phone again won't reboot.
  9. O

    Redmi Note 9 pro (joyeuse) Soft-Brick?

    ....wired: After several flashes and wipes with different Roms include flashing persist.img and so on, I leaved the device over night. Next morning I tried to reboot and I notices there is vibration back again and the system boot up normaly. So I restored my Cloud Backup. After a couple of...
  10. O

    Redmi Note 9 pro (joyeuse) Soft-Brick?

    ....can I flash "persist.img" in Orangefox? Where can I find it? (maybe I have to extract it from the ROM zip-file?)
  11. O

    Redmi Note 9 pro (joyeuse) Soft-Brick?

    ....because of formating data ther is no encryption active....I thing....
  12. O

    Redmi Note 9 pro (joyeuse) Soft-Brick?

    ....only when booting the system. :/
  13. O

    Redmi Note 9 pro (joyeuse) Soft-Brick?

    ....thanks for the Info. But when I flash with fastboot different rom's it should working?
  14. O

    Redmi Note 9 pro (joyeuse) Soft-Brick?

    ....now I tried this via OrangeFox: miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.4.0.RJZMIXM_fc04d4fa6c_11.0.zip ...same bootproblem....