TEST

Plz help me Port MIUI v4 to I9003

Discussion in 'Porting Advice/Help' started by silentvisitor, Mar 23, 2012.

  1. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Hello everybody,
    First of all my heartfelt gratitude to Team MIUI, MIUIAndroid, MarkHuk, iBotPeeches and all. Thanks for your awesome work.

    I am trying to port MIUI v4 to Galaxy SL I9003 but getting stuck at boot animation. I am following Proxuser guide here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1499411
    Here are the logs.
    Plz help me with this project !

    Thanks !

    Attached Files:

  2. Google Adsense

  3. iBotPeaches

    iBotPeaches Script Gatekeeper Staff Member

    Trophy Points:
    335
  4. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Hi iBotPeeches,
    Thanks for your reply and guidance.
    I checked the link but understood little. I am now searching Google for guide on patchRom. I will be thankful if you could share some link for the same.
    I think I need to patch few files in framework folder but google gave no answer and I could not understand logcat error much.
    I just want to give my fellow i9003 users The Best ROM in the World(MIUI Android).

    Thank you again !
  5. siddjazz

    siddjazz Members

    Trophy Points:
    38
    All the best mate. This will make my girlfriend very happy :)
  6. iBotPeaches

    iBotPeaches Script Gatekeeper Staff Member

    Trophy Points:
    335
    Instructions for porting, once PatchRom is setup.

  7. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    THANK YOU SO MUCH !
    I am really grateful for all your help and guidance iBotPeeches !
    Will update on my progress soon or may present my Port ;)

    Thank you once again !
  8. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Learning a lot of things in my journey to port MIUI v4 to i9003 :)
    Let's see :)
  9. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Got delayed due to some unexpected travelling.
    Anyways, I set up PatchROM and facing a problem. I have setup git and synced the repo 3 times now but still I don't find envsetup.sh
    Is every sync is of 886.8 Mbs ??? Thats huge......

    Plz advice !

    Thanks !
  10. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Anyone plz ???
    I dont have much idea about Github and Repo and I am in kind of loop - downloading same 886.8Mbs of data everytime I sync :(
    Plz advice what am I doing wrong ?
  11. iBotPeaches

    iBotPeaches Script Gatekeeper Staff Member

    Trophy Points:
    335
    Then the repo isn't be init-ed correctly. Make sure you repo sync from the directory for which the files reside.
  12. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Sir,
    I will be glad if you could give me exact commands.
    I created a PatchROM directory, cd to it, gave repo command and then repo sync. 886.8 Mb data download but not required files :(

    Ready to do it all again. if you would kindly give exact commands :)
    Thanking you once again !
  13. iBotPeaches

    iBotPeaches Script Gatekeeper Staff Member

    Trophy Points:
    335
    Those were the right commands :/

    Very strange.
  14. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Tried again. Same :(
  15. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Sir,
    Here are few screenshots for better clarity. This is from my latest attempt (which is still going on :()
    Alternatively I shall be grateful if you could provide me with tarball.
    Thanks !

    Attached Files:

  16. silentvisitor

    silentvisitor Members

    Trophy Points:
    3
    Anyone plz !!!

Share Our Site