Čeština 1.4.22 (Desire/N1)


Status
Not open for further replies.
Chtěl jsem poprosit zda by bylo možné udělat překlad MIUI 1.4.22 pro Samsung Galaxy S (I9000) 1.4.22 .

Předem děkuji .
 
Možné by to bylo ,dnes na noční na to mrknu a dám vědět . Pokud by to bylo složitější - kvůli stavbě frameworku a app ,tak bych češtinu udělal až na 1.4.29 .

EDiT: Tak co jsem jen tak mrknul,tak se liší jenom minimem ,ale je to zase práce na nějakou tu hodinku .
Hodil jsem nový thread o nábor lidí na kompilaci ,sám to nestíhám :-/
 
Jasné, chápu.
Děkuji za odpověď.
Jen se ještě zeptám, protože jak jsem tak pochopil tak každý pátek vychází nová verze, nevím jak moc by bylo složité udělat pouze přiřazení regionu aby třeba market byl v češtině a aplikace, které podporují češtinu se instalovali česky.

Na SGS do předchozí verze byl Update.zip, něco jako multilang, který nepřekládal systém ,ale nově instalované aplikace, které podporují češtinu se již instalovali česky.

Rád bych pomohl, MIUI se líbí ,ale nevím o tom zhola nic.

Ještě jednou děkuji.
 
Správně,každý pátek je nová verze.
No stačí si stáhnout "morelocale2" z marketu a tam zvolit "češtinu" , jenomže zbytek by byl v čínštině . Jediný kdo podporuje multilang na app jsou vývojáři MiUi_au ,tak i když je vše anglicky,stačí přes morelocale2 nastavit češtinu,vše zůstane v angličtině,ale nové app už budou v češtině včetně marketu .
Zatím jsem nepátral jak to kompilují.
Není problém,abych vysvětlil jak kompilace funguje ,ale musím mít jistotu,že to ten člověk opravdu chce dělat ..
 
Díky za radu, podařilo se mi to vyřešit, dle tvé rady. Z německého MIUI jsem stahnul jejich rom kde je angličtina a němčina, z marketu jsem stahnul morelocale2 nastavil češtinu a hle, to co jsem nejvíce potřeboval což je market a na tom aplikace v češtině včetně Gingerbread klávesnice je v češtině a kupodivu nikde žádnej rozsypanej čaj jako na anglické rom. Je jasné není to stoprocentní čeština ale vzhledem k množtví verzí(každý pátek nová a nová), lepší než nic.
 
Status
Not open for further replies.