MI 10 loop


bircsak

Members
Dec 24, 2021
3
3
Hi guys. i updated my MI 10 this morning and there has been a loop ever since. it worked well for a year. i tried formatting, reinstalling but only loop. the official chinese ROM works but i can't install the eu ROM. can anyone help? or is there another solution for dual sim mode? Thanks


when flash umi_global_images_V12.5.2.0.RJBMIXM_20210707.0000.00_11.0_global or umi_images_V12.5.10.0.RJBCNXM_20211026.0000.00_11.0_cn is working perfectly. then i try to install xiaomi.eu_multi_MI10_V12.5.11.0.RJBCNXM_v12-11 with MBTWRP_14-03-2021_UMI. after completing it says 'NO OS'. where am i wrong?
 

ciubex

Members
Nov 21, 2018
95
30
Before flashing custom ROM (xiaomi.eu) you have to format Data partition. Have you formatted?
Notice is about formatting and not wiping.
To be sure of success, fully flash any fastboot stock firmware first, let the phone to start into it and then flash TWRP, boot into recovery (TWRP), format data partition, reboot to recovery again and install custom ROM.
I followed these steps on my Mi10 phone and all seems to work properly.

For TWRP I flashed "twrp-3.5.2_11-v2.0.0-umi-skkk.img" from https://androidfilehost.com/?w=files&flid=318277
The complete steps with details are on the post: https://xiaomi.eu/community/threads/miui-12-0-12-1-12-2-12-5-stable-release.56191/#post-548405
 

bircsak

Members
Dec 24, 2021
3
3
Thank you its working! But i dont know why :) I do this step by step just other version TWRP and custom ROM.

Merry Xmas!