Invalid Mi 8 LOUDSPEAKER BUG


fantaknight

Members
Oct 30, 2018
6
13
the same here. I tried to roll back and wipe dalvik, data, cache, system and flash rom again. Does not work
 

badal2141

Members
Oct 21, 2018
5
13
I tired to install latest version rom Android 10 for mi8 I found some bus in this rom ringer or any video sound is not work loudspeaker bug am try to clean install format memory or wipe cache etc and try upgrade from last version same issue

Sent from my MI 8 using Tapatalk
 

pavelgruz

Members
Dec 28, 2016
12
15
You all can try a solution. Need make a call. you will hear sound in your small speaker above screen.then activate loudspeakers and end a call
Sorry for my English))))
 
  • Like
Reactions: flyineko

Guzansky

Members
Mar 14, 2019
13
15
As I wrote in the 9.10.11 forum:

Mi8 Pro:
1.) Loudspeaker ins't working. All option tested.
the call speaker on top works.Bluetooth audio works fine.
*******
It seems like its the DND turned on. Because the vibration don't work even turning off and on.
BUT when the alarm is "ringing", the phone vibrates, but won't make a sound.

So, I really think thats something with the DND mode forced on.
*******

2.) Bluetooth, if turned off, can't turn on without a reboot.Same bug from the beginning of MIUI10. Take a long time to solve that.
3.) Some issues with magisk, but already solved:
Need to clear all data from the app, uninstall app, run uninstaller zip flash and right after flash the zip installer, install the app. Worked for me.
 

lauter

Members
Oct 26, 2017
2
13
i have problem with top speaker too, its very quiet, hard to hear someone when i call. I tryied install old version soft but cellphone stuck on pin and bootloop so back to new V10 miui11, i tryied wipe cache etc no result. Any idea to fix this?
 

mirsella

Members
Oct 31, 2019
6
15
me too, wipe dalvik, cache and reflash rom work, but without magisk. magisk 20 said "magisk no installed" and work oonly with a custom kernel (sphynx 3.2) but there no sound with any custom kernel
 

harrisGR

Members
Dec 19, 2014
106
40
I found a fix. Try call and enable/disable again and again speakers.If it dont works , try again.