Rom Xiaomi.eu Des De Rom 8.0.10.0.0


Jesus Picornell

Members
Feb 7, 2017
2
13
Hola

Fa uns mesos em vaig comprar un Xiaomi Mi5s a Geekbuying. Estic content amb el mòbil i amb la ROM, encara que he descobert que no és oficial i per aquest motiu no s'actualitza a MIUI 9.
Estic pensant d'instal·lar la ROM de Xiaomi.eu, ja que d'aquesta manera puc continuar tenint el mòbil en català com actualment.
Ja tinc el mòbil debloquejat, el TWRP instal·lat i només em queda fer la instal·lació de la ROM, però, no tinc clar quins 'wipes' he de fer.
En alguns llocs diu només la partició Data, en altres Cache, Dalvik y Data.
Quins em recomaneu?
Hauré de tornar a instal·lar totes les apps, no?
Evidentment, abans de fer-ho, faré un backup.

Gràcies.

Jesús
 
Tot correcte.

Els wipes de cache i dalvik els pots fer sense problema quan vulguis. No esborren res vital, és més, després de canviar a una rom diferent, són necessaris. I en actualitzacions de rom, recomanables.

Pel wipe de data, tenint en compte que igualment perdràs les dades en desbloquejar el bootloader, no hauries de patir, tampoc.

Dit això, i segons la meva experiència, és probable que abans de poder instal·lar el zip de la rom, hagis de canviar el format de la partició de sistema, pq si no et pots trobar que tingui un tipus d'encriptació que no et permeti modificar-la per canviar la rom. Això es fa des del TWRP, a les opcions avançades de wipe, on hi ha un lloc per canviar el format de les particions: només cal canviar la de sistema, de ext4 a un altre sistema (ext3 per exemple) i tornar a ext4.

Un cop així, jo faria wipe data, dalvik i cache, i instal·laria el zip de la rom.

Espero q et sigui útil i et funcioni. Si no, seguim aquí.
 
  • Like
Reactions: Jesus Picornell
Pel wipe de data, tenint en compte que igualment perdràs les dades en desbloquejar el bootloader, no hauries de patir, tampoc.

Quan vaig escriure aquest post ja el tenia desbloquejat i no vaig perdre res, bé, només la configuració del pagament per NFC.
 
Ah, doncs ho tinc mal entès... En tot cas, un canvi de rom tant substancial crec q no es recomana fer-lo sense fer un wipe complet de dades i tot. Després les actualitzacions d'una versió de la rom a una altra si que no cal fer wipe, clar.