Magyar nyelvi csomag és telepítő - 1.5.20 (Galaxy S)


Az első erről az oldalról származik, a második erre épül, kis változtatásokkal.
Galaxy S-en biztosan, Nexus S-en még lehetséges. Milyen készülékre érdekelne?
 
Észrevételek

Szia,

Nagyon jó lett a fordítás, én a következőket vettem észre (MCGv3):

- A Beállítások/Gyakori/Hívásbeállítások menüpontban a "Mutassa a számot a híváslistában" szöveg túl hosszú, esetleg "Szám a híváslistában" jobban kiférne.
- A Személyes/Személyes jelszavak/Képernyő feloldása menüpontban a "Tapintási visszajelzés használata" szöveg túl hosszú, esetleg a "Tap. visszajelzés használata" vagy a Tap. visszajelzés haszn." jobban kiférne.
- Személyes/Téma menedzser-en belül kínaiul vannak a témák... - gondolom ezen nem lehet változtatni...
- Alkalmazások/Google Csevegő beállítások-on belül a "Nincs a gépnél állapot automatikus beállítása" szöveg túl hosszú, esetleg a "Nincs a gépnél állapot" elég lenne (úgyis van magyarázó mező).

Üdv,
BuPe
 
Köszi! Meg lesz oldva a dolog. A Témáknál a .mtz fájlok tartalmazzák a kínai jeleket, azokban át tudod írni, ha zavar. A Talk nincs benn a csomagban, mert eredetileg tartalmazza a magyar nyelvet, de beleveszem újra, úgy javítható a dolog.
 
Bocsi, tévedtem. Nem megy milestone-on.
Az 1.5.13-as megy, de ezzel nem akar indulni :(
 
A zip fájlban találtok egy system nevű mappát, ebben a build.prop nevű fájlt kitörlitek, utána szerintem menni fog. írjátok meg, hogy így megy-e.

Köszi!
 
Nekem Nexus S-em van, a build.prop törlése nem segített. Ellenben egy más módon sikerrel jártam.
A Nexus S-hez való angol nyelvi csomagot (miuiandroid-1.5.20_NS-EN-PACK1_2.3.4) és ezt az SGS-hez való csomagot egyaránt megnyitottam winrar-al és az utóbbiból egyszerűen áthúztam az apk-kat az előbbibe, (system/app/*.apk és system/framework/framework-res.apk). Utána ezt a módosított file-t CWM-el felraktam, és a magyar nyelv kiválasztható lett a settings/system/language & input settings alatt!