a2sd+ Not Found


Nov 22, 2010
105
0
26
#1
Hey, i'm using miui 12.24 milestone, translated to spanish by me... but when i run the a2sd+ command from a terminal (a2sd reinstall), it says not found... I searched the forums but it's not very clear, some say it's already implemented and some say that's a2sd+ it's not implemented. Soooo... can anyone please clarify this to me?
 
Nov 22, 2010
105
0
26
#6
Ok, i downloaded darktremors scrript, installed it, but when i do a2sd reinstall says ext partition not mounted, and when i put check, it says that ext partition exists but isnt mounted, that maybe my rom doesnt support it

Sent from my Milestone using the miui-dev.com Forums App
 
Nov 25, 2010
1
0
11
#9
i have same problems too,, my miui 12/31 haven't a2sd installed, i looking up to the package,,at inside nothing the a2sd installer included,,,
how i to get a2sd at miui,,,,?
 

rugmankc

<b>Forum Donator</b>
Nov 7, 2010
308
0
38
#10
I am back on Micro's HD rom till next MIUI out--

But, on his rom I need to type /system/bin/a2sd (command) for it to work

I don't need to on the Froyo roms, but his is auto and may be the reason why. DT does say to use those commands that way.

You could try and see if it helps.


Ken
 
Nov 22, 2010
105
0
26
#11
But the problem is that is says that ext partition exists but is not mounted... anyone knows how to mount it?

Sent from my Milestone using the miui-dev.com Forums App
 

rugmankc

<b>Forum Donator</b>
Nov 7, 2010
308
0
38
#12
Sorry

Was responding to your first post that didn't mention mounting

Should have read other posts better
 
Nov 22, 2010
105
0
26
#13
Don't worry, its Always better to get an answer than to get no answer at all

Sent from my Milestone using the miui-dev.com Forums App