Bluetooch Un Rn2

Discussion in 'Bugs' started by Jesusbaby, Jan 19, 2016.

  1. Jesusbaby

    JesusbabyMembers

    Hello.

    Since the 5.12.31 the bluetooch work very bad. Is very inestable. Auto disconet in my car. The same problem In 6.1.11, 6.1.14 and In the Stable 7.1.1.0

    Sorry for my english .

    I return to 5.12.24.

    Enviado desde mi Redmi Note 2 mediante Tapatalk
     
  2. David Bruun

    Jan 14, 2016
    48
    14
    18
    Male
    Hallo Jesusbaby...Its a great honor....LOL

    You are not the only one with BT problems...look at http://xiaomi.eu/community/threads/bluetooth-problem.29216/
    You are just one of many...but I think Xiaomi are move on to Note 3...4...5...the new models, it seems like they just dont care about old versions of the phones...so think we be lucky if somehow the problem solves it self's in the future...sad but true.
    even the moderators are stop replying the question...
     
  3. Jesusbaby

    JesusbabyMembers

    The old baseband work well! Thanks!!

    Enviado desde mi Redmi Note 2 mediante Tapatalk
     
    David Bruun likes this.
  4. David Bruun

    Jan 14, 2016
    48
    14
    18
    Male
    Thanks for the replay...Great that it works for you....Still hopping for a MIUI solution;-)
    Jesusbaby what's you HW and OS...
     
  5. malyga

    malygaMembers

    Feb 17, 2016
    36
    23
    18
    Male
    Hello. I have the same problem as you. But in new 6.1.29 bluetooth works well. They broke wi-fi now :)
     
    Jesusbaby likes this.
  6. malyga

    malygaMembers

    Feb 17, 2016
    36
    23
    18
    Male
    Sorry, the problem appears again :(
     
  7. malyga

    malygaMembers

    Feb 17, 2016
    36
    23
    18
    Male
    Hello. How about this bug in new versions?
     
  8. Jesusbaby

    JesusbabyMembers

    Finaly work. 2 hours in my car listening spotify and no problem.[​IMG]

    Enviado desde mi Redmi Note 2 mediante Tapatalk
     
  9. Michael_K

    Michael_KMembers

    Feb 3, 2016
    278
    289
    87
    Male
    Germany
    OK with Baseband xx.P51 ?? Just wondering because in my case with P51 the strange problems began. Old Baseband (P39 ??) was ok.....
     
  10. David Bruun

    Jan 14, 2016
    48
    14
    18
    Male
    7.2.2.0 now with GPS and BT problem...7.2.3.0 OTA just down, i'll test it tomorrow...
     
  11. malyga

    malygaMembers

    Feb 17, 2016
    36
    23
    18
    Male
    And for me, bug is still appearing. After upgrading, my car stereo didn't connect to phone. Turning bluetooth off and on (for a some time) helps to connect. All symptoms of my bug are repeated.
     
    Michael_K likes this.
  12. Michael_K

    Michael_KMembers

    Feb 3, 2016
    278
    289
    87
    Male
    Germany
    Thanks for your feedback - so I did not have to test it for me ...
    Due to the most RN2 users who have no problems with BT / WLAN / GPS and only few users with these problems, I often thought that there is a large batch of cell phones that were ok and another ( small ) batch of phones which have (HW)problems . And unfortunately I have had bad luck with my phone - it's from the wrong batch.. :(
     
    malyga likes this.
  13. malyga

    malygaMembers

    Feb 17, 2016
    36
    23
    18
    Male
    Don't think so. I think, that use cases of most users are some other, and they haven't this bug. In my case, I have "Familo" app installed, which often gets and sends my GPS location. I think, it somehow reacts with BT and causes it working bad.
     
  14. malyga

    malygaMembers

    Feb 17, 2016
    36
    23
    18
    Male
    #14malyga,Apr 9, 2016
    Last edited: Apr 11, 2016
    It seems that last weekly ROM 6.4.7 solves the problem. BT works more stable.

    EDIT 11.04: In the morning I got in the car and the phone is not connected (
     
  15. David Bruun

    Jan 14, 2016
    48
    14
    18
    Male
    7.2.3.0 GPS and BT problem...tested 3x 11.7KM, 1H32m...GPS logged 335m...bluetooth drop out 2-3 times on each walk...
    3 different headset was tested...they all works prefect on my old Sony z1...but not on the Redmi note 2 prime...:mad:
     
  16. darkom

    darkomMembers

    Sep 19, 2015
    10
    1
    13
    I have same problems on RN2 with Bluetooth. I'm also using MiBand so GPS is turned on all the time. I haven't checked if this two turned on together are making the problem. Will check

    Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
     

Share Our Site