Resolved LTE on Sprint GS3 doesnt work

Discussion in 'Bugs' started by William Tavares, Oct 28, 2012.

  1. William Tavares

    Oct 28, 2012
    3
    0
    11
    Male
    Hello all,

    I tried looking for a post on this subject but didn't find one, I am running the latest miui rom on the sprint galaxy s3 and notice that my LTE doesnt work where on all of the other roms it works.

    I thought it could be turned off by default in the mobile network settings of the device, and it was on CDMA only so I then switched it to CDMA/LTE and rebooted, and still no LTE while my wife's phone has LTE with no problem at all with her iPhone 5.

    Is there a setting somewhere that I can change that I might have missed, or is anyone else having this issue and know how to fix it? This is the coolest rom with the best audio player and other perks that I dont want to lose from flashing to another rom that works with LTE.

    Thank you all in advance
     
  2. iBotPeaches

    iBotPeachesScript Gatekeeper

    Oct 31, 2011
    3,811
    1,115
    335
    Kansas
    We don't have a sprint sgs3 rom, sooo can you link me to what you flashed?

    Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
     
  3. iBotPeaches

    iBotPeachesScript Gatekeeper

    Oct 31, 2011
    3,811
    1,115
    335
    Kansas
    Sorry, we only make the i9300, d2att and d2tmo.

    Another site made that and messed up it seems :(
     
  4. William Tavares

    Oct 28, 2012
    3
    0
    11
    Male
    Why dont you make one for sprint, this is the best ever, just want everything to work.

    Thank you
     
  5. iBotPeaches

    iBotPeachesScript Gatekeeper

    Oct 31, 2011
    3,811
    1,115
    335
    Kansas
    I only own the AT&T Phone, and its difficult to port to carriers I don't have :(
     

Share Our Site