HyperOS 1.0 23.11.27/30


Status
Not open for further replies.
Just 1 problem i found
The (google) smarthome doesn't show on control center. Only mi smarthub is working.
Ps. Tested on Mondrian, poco f5 pro
 

Attachments

  • Screenshot_2023-12-02-14-24-46-415_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-12-02-14-24-46-415_com.android.settings.jpg
    515.6 KB · Views: 286
  • Screenshot_2023-12-02-14-24-55-237_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-12-02-14-24-55-237_com.android.settings.jpg
    700.3 KB · Views: 370
Last edited:
Unfortunately I'm still having an issue with the brightness bar on my Xiaomi 14 (houji). It still disappears almost immediately after I try to adjust it.
Xiaomi 14 series code in many cases is older than in other devices. Looks like it's a case there.
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Balázs Lukács
Nuwa, everything looks fine, but Zygisk doesn't load anymore...
I can confirm this, on 23.11.19 it worked. But the deny list for my banking app is working and in the log the lsposed zygisk shows as working. Weird, but maybe a magisk bug
 
I can confirm this, on 23.11.19 it worked. But the deny list for my banking app is working and in the log the lsposed zygisk shows as working. Weird, but maybe a magisk bug
But why should zygisk load it we dont flash magisk in the weekly.
 
But why should zygisk load it we dont flash magisk in the weekly.
When i understand you right, for my understanding, you didn't flash magisk on weekly? I flashed magisk and the only thing is that zygisk is shown as not active in settings and that the modules which are depending on zygisk are deactivated in modules tab of magisk.
The log from Magisk shows, that some zygisk things are working. That is what i called weird.
 

Attachments

  • Screenshot_2023-12-02-08-51-22-966_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2023-12-02-08-51-22-966_com.topjohnwu.magisk.jpg
    390.1 KB · Views: 239
  • Screenshot_2023-12-02-08-53-06-731_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2023-12-02-08-53-06-731_com.topjohnwu.magisk.jpg
    469.3 KB · Views: 271
  • Screenshot_2023-12-02-08-54-42-817_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2023-12-02-08-54-42-817_com.topjohnwu.magisk.jpg
    1.7 MB · Views: 250
  • Like
Reactions: hewlett2008
Can confirm, newest version works like a charm with Google Wallet / Pay.
Had to install the APK though, but I assume that's the one that holds the information about what is being sent to the Play Integrity endpoints (Since it updated an internal module / application)
 
I installed the apk mentioned , then wallet showed that device isnt ready for wallet , then I cleared data of wallet , play services and play store and now it shows me the thing in the screenshot. It doesnt help to deinstall it . No matter what I do I cant setup the wallet anymore.

Edit: Okay I could solve it , clear data of google play services and then enter the google wallet via Settings > Google > Settings for Google apps > Google Wallet/Pay. There you can set it up again.
 

Attachments

  • Screenshot_2023-12-02-09-21-52-389_com.google.android.apps.walletnfcrel.jpg
    Screenshot_2023-12-02-09-21-52-389_com.google.android.apps.walletnfcrel.jpg
    835.2 KB · Views: 303
Last edited:
  • Like
Reactions: Cloos
zygisk is not working... I think this is very serious, which caused my Core Patch to be dropped. If developers confirm that there is a problem, they should withdraw the package in time instead of continuing to put it on the cloud.
 
  • Sad
Reactions: saf.oda
Already explained - not all of our custom features are properly implemented yet.
Once HyperOS is released for one of the devices I have, which should be this month, then I'll finally be able to deal with the missing stuff.
Sir, after cleaning all the things that with possibly, Zygisk back to normal and work with KSU, the only one thing not working is LSPosed, told by Shell crashed, is it there any possible way to fix it?
 
Last edited:
Hi2 All
Poco F5 Pro - Mondarian - Magisk 26.4 not working ...
I Dont have TWRP ...
Magisk not working after install via boot.img e flashing via "fastboot flash boot_a magisk_patched-???????.img"
Phone not working after this ... only way to solve is dirty flash again ...
 
zygisk is not working... I think this is very serious, which caused my Core Patch to be dropped. If developers confirm that there is a problem, they should withdraw the package in time instead of continuing to put it on the cloud.
Update back, sorry for mistake.
After cleaning/data/adb, KSU could be install with, after re-install all the modules, can't open LSPosed manager.
 
Last edited:
I just got a new Poco F5 and will be setting up MIUI 14 Stable.
The question is when I update Hyper OS later. Do I have to delete all data again? If yes, I might wait. The other question is can you say approximately when it comes for Poco F5 ?
 
Guys you need to understand that in THIS weekly DEV you arent supposed to mess around with magisk as the devs have implemented the solution via the provided .apk on the first page of this thread. On my mondrian it works.
 
  • Like
Reactions: Cloos
Guys you need to understand that in THIS weekly DEV you arent supposed to mess around with magisk as the devs have implemented the solution via the provided .apk on the first page of this thread. On my mondrian it works.
Hi ... Do you have Magisk installed ? have root working ?
I just want root ... don´t use GPAY
What is your device ???
TIA
 
  • Like
Reactions: hewlett2008
Status
Not open for further replies.

Similar threads

  • Locked
HyperOS 1.0 24.7.1
Replies
54
Views
29K
  • Locked
HyperOS 1.0 24.6.3
Replies
46
Views
31K
  • Locked
HyperOS 1.0 24.5.27
Replies
90
Views
34K
  • Locked
HyperOS 1.0 24.6.24/29
Replies
80
Views
30K
  • Locked
HyperOS 1.0 24.6.17/22
Replies
86
Views
29K