[Aktualizace 1.12.11]


Status
Not open for further replies.
Jj, ani jedná tam není, toho bych se nebál, ale oni věděli, jak vyhodit tu položku ze settings.... a to je zajímavé :)
Jinak: IRC, JABBER, něco jiného, vyjádřete se o místnosti kde můžem řešit takové věci :)

Psát to pořád tady, tak se zblázníme...
 
@bckp : říkal jsi,že by jsi byl ochoten napsat script na automatické vkládání překladu.Budeš,nebudeš ?Mimochodem,není jednodušší komunikace přes Huddle? Pokud tedy máte G+ ..?
 
Nemáme :) problém je v Google apps, dokud nebudou podporovat G+, nebudu tam :) takže bych řekl, že jabber je lepší, však když máš G+, máš i jabber ( GTalk ), tak se připoj :)

Jj, jakmile bude v práci více času, napíšu soft, co vyseká resources, a vloží je do verze pro každý telefon, byl by to takový náš malý buildbot :)

Připojte se do té místnosti, bude to rychlejší komunikace, můžeme všechno domluvit
 
Já to jenom zkoušel :) ok,večer se tam připojím.
Jasná,já jen jestli se ti fakt bude chtít nebo ne :)
 
Rád bych, ať je tam alespoň někdo, jinak mě pak můžete napsat pro LG Optimus2X porty :) jinak jsem se díval, když uděláme společně balík který bude obsahovat resources soubory, tak je pak portace češtiny více než jednoduchá :)

Stačí do každého APK tento soubor vložit, což je poměrně lehká záležitost.

No chtít, bude to práce na začátku, ale potom budeme mít jednoduší práci podle mě, navíc nebude problém dělat porty pro jiná zařízení automaticky :)

Až bude večer čas, koupím asi doménu MIUI.cz :) ať máme štyl :-D
 
Nad doménou taky přemýšlím,proto jsem nahodil to kompilovaní na první post,aby se připojili další. MIUI bude dřív nebo později i v ČR celkem známá..
 
2 ufik: Nedelaji si srandu je to tak :) Nastesti tyhle veci se nemusi kompilovat, takze staci kdyz upravis obrazek a vlozis do apk.

Je nutný znova udělat build a nahrát soubor s resources taky, nestačí jen obrázek.
 
Něco děláš špatně, protože já jsem ten obrázek jenom přepsal a bylo to OK :) je pravda, že jsem přepsal orginál, a dal jsem to prázdné, bez ON a OFF :) je to jednoduší :p
 
Já doménu koupím, to není problém, 200kč mě nezabije, jak bude připravený virtuální server, dáme tam web a pak tam začnu makat na tom autobuild systému :)
 
Něco děláš špatně, protože já jsem ten obrázek jenom přepsal a bylo to OK :) je pravda, že jsem přepsal orginál, a dal jsem to prázdné, bez ON a OFF :) je to jednoduší :p

To bude ono, že jsi přepsal jen originál, já tam ještě přidat složku pro české obrázky. Opravdu to nešlo bez buildu, zkoušel jsem to.
 
pokud nekdo dela preklad v linuxu, muzu nasdilet scripty na kompilaci a dekomilaci a nahrazovani resources.arsc
 
jeste drobnou poznamku k tomu pastt .. adresare values-cs a values-rCZ by mely mit prava 777 jinak do nich webserver nezapise upraveny strings.xml (tedy pokud nepobezi pod rootem, coz asi neni moc dobry napad)
 
Pepe, pridej se do jabber konference pls :) jinak ty scripty se hodi, jak jsem rekl, bude virtualni server, takze to budem mozna pouzivat :)
 
Zdravim, jsem uzivatelem MIUI a do ted jsem jel na CM7 NB :) a rad bych pomohl :) Jedu na SGS.
 
Zdravim, jsem uzivatelem MIUI a do ted jsem jel na CM7 NB :) a rad bych pomohl :) Jedu na SGS.

Ahoj, určitě se stav někdy na jabber

Místnost: miuicz
Server: conf.isgeek.info

tam se dohodneš...;)
 
Status
Not open for further replies.