[ROM] 3.8.29 ROM Knight-NOS-Injected-V1.7


L.Simon

Members
May 17, 2013
197
48
Is this with Rayglobe stuff merged, or "just" a NOS update?

Thanks


its little bit of RAYGLOBE...and little bit of other stuff..

just remember to check ur /data/direct_inject/ if all the logging says SUCCESFULLY :)
and do check "/system/xbin/run-parts" is there :)
 
  • Like
Reactions: MSephiroth and srps

djalex29

Members
Jul 20, 2013
2
21
new build release with LATEST NOS.

Added features,
Busybox installed.

Please let me know whether it works. i believe this work 100%!

Here is the LINK

Google Link

I noticed the following problems:
1) access point wifi is not working .. does not give Internet.
2) The time offset for a few minutes. At 2-4 minutes later than the signal ...
 

L.Simon

Members
May 17, 2013
197
48
there is Init.d Toggler app as root. or give full permission on it. then click ENABLE .
restart your phone. then navigate to /data/direct_inject/ to see the logs must have some data in it
 

Marqc

Members
Mar 2, 2013
171
30
I found a "universal init.d support" app on a developer's page, gave it full rights. It says "init.d activated", but the log files in the described folder are still empty :(


Sent from Mi2 via Tapatalk
 

Attachments

  • uploadfromtaptalk1374409012587.jpg
    uploadfromtaptalk1374409012587.jpg
    61.7 KB · Views: 152

L.Simon

Members
May 17, 2013
197
48
I found a "universal init.d support" app on a developer's page, gave it full rights. It says "init.d activated", but the log files in the described folder are still empty :(


Sent from Mi2 via Tapatalk
pls follow my instructions else it won't work
 

L.Simon

Members
May 17, 2013
197
48
sorry. my mistake. next step is run the busybox app. then install while scanning... it will fix everything
 

Marqc

Members
Mar 2, 2013
171
30
sorry. my mistake. next step is run the busybox app. then install while scanning... it will fix everything

ok, started busybox-installer, while it was scanning, I switched on the universal ini.d supprt app and activated init.d. then rebooted. now stuck on orange/golden MI symbol (boot).
 

Marqc

Members
Mar 2, 2013
171
30
wow, that is complicated. usually I facepalm about people not reading OPs, now it's been me who was too stupid. I installed your toggler and started it, started busybox as well... rebooted. no change
 

manohar

Members
Jun 6, 2013
904
80
No back up option in your ROM bro ? why did you remove it ?
have a look at here pls...
5zy.png
 

deini

Members
May 11, 2013
281
65
Maybe it was corrupted because of some zipalign tweaks. It happened to me with other ROMs. Not sure though since I have not installed this one (yet)
 

Marqc

Members
Mar 2, 2013
171
30
Don't ask what I did differently, but now I got the log files filled, so init.d is finally active :D
Thanks for patience and support!

Sent from Mi2 via Tapatalk
 

L.Simon

Members
May 17, 2013
197
48
Maybe it was corrupted because of some zipalign tweaks. It happened to me with other ROMs. Not sure though since I have not installed this one (yet)

no its not about zipalign.. i use Titanum backup :p
 

L.Simon

Members
May 17, 2013
197
48
Don't ask what I did differently, but now I got the log files filled, so init.d is finally active :D
Thanks for patience and support!

Sent from Mi2 via Tapatalk

mind to share how u did it? mine at instructions... i found a way to integrate Init.d in next release.
stay tune for next release. hehe
sorry for all the trouble
 

Liang、Y

Members
Jul 23, 2013
7
11
My mi2 says "com.android.phone"can't wok I‘m in china know, not search operators, you can look under you