[solved all][Liquid]Graphical issues with 1.7.8 b

Discussion in 'Bugs' started by Lens_flare, Jul 9, 2011.

  1. Lens_flare

    Lens_flareStaff Developer

    Jun 14, 2011
    537
    42
    65
    Male
    Tomsk, Russia
    1) Battery sign disappear when not 100%
    Logcat say that there are no files:
    Code:
    /sys/class/power_supply/battery/current_now
    /sys/class/power_supply/battery/batt_current
    But I doubt that reason is about files, but something in framework.

    2) Default Theme has crappy icons
    There are some incompatibles that make icons replace to rounded one. No logcat here, dunno how to catch..

    I forgot something:
    3) Usb debugging has no icon
    There is only background but no androchip icon(sys_adb.png or something like that).
     
  2. Lens_flare

    Lens_flareStaff Developer

    Jun 14, 2011
    537
    42
    65
    Male
    Tomsk, Russia
    Hey guys I've fixed almost all bugs!
    Just themes can't be fixed :/
    Any theme that I replace is not working.
    If I apply default theme by thememanager-it works, but it's shame everytime you backing to stock apply default theme..
     
  3. fusingblackrose

    Nov 28, 2010
    520
    2
    55
    When you say it's not working, what exactly do you mean? FCs, or what?
     
  4. Lens_flare

    Lens_flareStaff Developer

    Jun 14, 2011
    537
    42
    65
    Male
    Tomsk, Russia
    That's it ;)
    Thememanager works good but it so coupled with icons from default theme that I can't apply new theme without applying stock icons.
     
  5. fusingblackrose

    Nov 28, 2010
    520
    2
    55
    I know there's a theme manager fix on here somewhere, you should try to find it. Also, it may be with the file type/sizes/display of the images, they may need to be edited or something.
     
  6. Lens_flare

    Lens_flareStaff Developer

    Jun 14, 2011
    537
    42
    65
    Male
    Tomsk, Russia
    If somebody can point me where's search button :/
    google see nothing..
     
  7. Lens_flare

    Lens_flareStaff Developer

    Jun 14, 2011
    537
    42
    65
    Male
    Tomsk, Russia
    What can i say.. it was stupidly strange bug..
    Phoenix just swapped deletable and unpackable themes(theme and theme1 in defaulttheme script). Geniusly things always easy :d
     

Share Our Site