AOKP Anyone?

Discussion in 'Xiaomi Mi 2 / Mi 2S' started by grondinm, Jul 5, 2013.

  1. Now that we have a device tree and proprietary blobs we should be able to build almost any rom(as far as i understand) So i tried to build AOKP which worked just fine to build and boot(after some modifications..see bellow) But some apps where missing. namely camera,torch and a file manager. Not sure what went wrong...

    Here is what i had to do to get it to build.

    In the local_manifest provided:

    Code:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <manifest>
     
      <remote name="mitwo"
              fetch="git://github.com/" />
             
        <!-- CM replacements -->
      <remove-project path="hardware/qcom/audio-caf" name="CyanogenMod/android_hardware_qcom_audio-caf" />
      <remove-project path="system/core" name="CyanogenMod/android_system_core" />
      <!-- Local projects -->
      <project path="system/core" name="mitwo-dev/android_system_core" remote="mitwo" revision="cm-10.1" />
      <project path="hardware/qcom/audio-caf" name="mitwo-dev/android_hardware_qcom_audio-caf" remote="mitwo" revision="cm-10.1" />
      <!-- device -->
      <project path="device/xiaomi/aries" name="mitwo-dev/android_device_xiaomi_aries" remote="mitwo" revision="cm-10.1" />
      <!-- Vendor -->
      <project path="vendor/xiaomi" name="mitwo-dev/proprietary_vendor_xiaomi" remote="mitwo" revision="cm-10.1" />
     
    </manifest>
    
    Had to make this change from this:
    Code:
    <remove-project path="system/core" name="CyanogenMod/android_system_core" />
    
    to this
    Code:
    <remove-project path="system/core" name="AOKP/system_core" />
    
    Then i had to move the cm.mk file they provide in mitwo-dev/android_device_xiaomi_aries from device/xiaomi/aries/cm.mk to vendor/aokp/products/aries.mk and change this:

    PRODUCT_NAME := cm_aries
    to
    PRODUCT_NAME := aokp_aries


    also had to pull 2 files from device as the got removed from proprietary blobs. rild and libril.so
     
    MSephiroth and TiKaZz like this.
  2. Alright well once again(this happens to me all to often) I realized that even tho i though i had moved the cm.mk file i actually had just copied it [​IMG] not sure if that could have caused this issue but chances are it did not help...after deleting this file and doing a repo sync everything works now. Now time to read up on git and fork some repos...altho just noticed still missing Torch app...
     
    MSephiroth, jbrans and TiKaZz like this.