MIUI 8.2 6.12.1

Discussion in 'MIUI Weekly ROM Releases' started by ingbrzy, Dec 2, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
?

Do you like this MIUI version?

  1. YES

    87.1%
  2. NO

    12.9%
  1. Stefano131270

    Oct 4, 2015
    2,933
    1,616
    322
    Male
    SWITZERLAND
    Hello, I do not do this, if you want...
    For good work
    Wipe data
    Wipe cache
    Wipe Dalvik
     
  2. Illumino

    IlluminoMembers

    Jun 20, 2016
    153
    41
    38
    Male
    Austria
    try wipe cache/dalvik again. should help.
     
  3. pashka_ch1981

    Nov 15, 2016
    3
    0
    13
    Male
    Yes, it may help, but what is the reason of such thing. What if in a couple of days after wipes it happen again. That is why I'd like to find the "root" of this problem and eliminate it )
     
  4. Illumino

    IlluminoMembers

    Jun 20, 2016
    153
    41
    38
    Male
    Austria
    well.. i'm no dev so i can only talk of experience and this happened to me on other devices and other roms as well (ex. samsung s3 mini with cm). i dont know why but rebuilding the caches helps.
     
  5. Rex Divakar

    Nov 24, 2016
    60
    1
    20
    Male
    Guys y isnt anyone responding to my qstns???
     
  6. Yes confirm, phone dont go in deep sleap and make drain the battery. Redmi Pro
     
    cr4zyE4RL likes this.
  7. Illumino

    IlluminoMembers

    Jun 20, 2016
    153
    41
    38
    Male
    Austria
    1) to be sure: u didnt lock it in task manager (the app then gets a blue lock icon). if you accidently did swipe the app down, unlock and it will be closed as usual.
    2) check in settings --> battery --> manage app battery usage --> should be set to advanced.

    mby someone else knows more advice.
     
  8. Rex Divakar

    Nov 24, 2016
    60
    1
    20
    Male
    i did everything as u said yet its starting up
     
  9. Illumino

    IlluminoMembers

    Jun 20, 2016
    153
    41
    38
    Male
    Austria
    is this happening to all aps or just to one/some?
     
  10. Rex Divakar

    Nov 24, 2016
    60
    1
    20
    Male
    its happening too all the apps expect for the version of 6.11.3 and the forth coming versions have this problem
     
  11. YdieresiS

    YdieresiSMembers

    Aug 1, 2016
    19
    2
    15
    Male
    I can't find any of the settings of the cell broadcast. I don't have the option to press the dot's. I get into the screen with VPN, but there I can't go any further. So i cannot set Cell Broadcast on my Redmi Note 3 Pro (Kenzo).
     
  12. Dutchgio

    DutchgioMembers

    Jan 2, 2016
    68
    17
    20
    Male
    Global rom has it included in the SMS app settings, China rom doesn't and thus Xiaomi.eu doesn't have it either.
     
  13. YdieresiS

    YdieresiSMembers

    Aug 1, 2016
    19
    2
    15
    Male
    That's a shame. There are no hidden settings to activate this? Could be a reason to switch to another rom for me. And that would be a shame, because I like this rom.
     
  14. pashka_ch1981

    Nov 15, 2016
    3
    0
    13
    Male
    I gues the problem has started in this version, will see maybe it stops after rebooting. Othervise it's better to revert to previous version.
     
  15. it safe if remove this apk?
    i'm using KATE 6.12.1
     

    Attached Files:

  16. Christian Jay Magowan

    Nov 30, 2016
    19
    5
    13
    Male
    Using my bluetooth headset, there are times when the audio seem to pause for a moment for several times. it happens usually from the middle of the song towards the end. A restart would solve the problem.
     
  17. Dutchgio

    DutchgioMembers

    Jan 2, 2016
    68
    17
    20
    Male
    There should be a ''cell broadcasts'' app included, but its not.

    Perhaps @ingbrzy can explain if this is not in the China rom at all or Xiaomi.eu removes the cell broadcast app.

    Since the app displays safety-location related warnings, it would be good to research on how to add the functionality to Xiaomi.eu.
     
  18. Rex Divakar

    Nov 24, 2016
    60
    1
    20
    Male
    Thanks sir
     
  19. Emidio

    EmidioMembers

    Dec 2, 2016
    19
    4
    15
    Hi !

    I am using fingerprint to block apps, but I would like to just use fingerprint method, but it needs always the pattern layout of unlocking the phone ? why ??? can't I just use the fingerprint ??

    THANKS!
     
  20. YdieresiS

    YdieresiSMembers

    Aug 1, 2016
    19
    2
    15
    Male
    Or maybe a way to add it manually for the ones who want this. Like an extra package that you can install through twrp (just like the Gapps for some other roms/devices).
     
  21. nicke77

    nicke77Members

    Apr 6, 2016
    12
    0
    11
    Male
    I have a Mi Mix 256Gb and the Finnish language is not working in this rom. Only a few words is translated to Finnish. No problems with the Mi 5.
     
  22. Michael_K

    Michael_KMembers

    Feb 3, 2016
    236
    234
    67
    Male
    Germany
    Can not find this app ("mab" version 1.1.1) on my Kate with 6.12.1. Sure it comes with rom ?
    Where / How did you find it ?
     
  23. madd0g

    madd0gMembers

    Nov 11, 2016
    97
    46
    30
    Simple, this forum thread is for a certain topic for discussion and not "All open questions here". There's a place for that in the Q&A subforum (https://xiaomi.eu/community/forums/question-answers.22/).

    Irrelevant posts like these just make it harder for people to read about the topic discussion.
     
    Leron likes this.
  24. Krisenax

    KrisenaxMembers

    Sep 1, 2016
    98
    11
    20
    Male
    A coffee cream for you Einstein, donation just done, thanks for all your great works and roms provided
     
  25. Andrea Zerbini

    Jan 22, 2016
    13
    2
    13
    Male
    I bought a Redmi 4 PRO and today I've installed this ROM.
    At the beginning everything seemed ok, but then I had few problems:
    Every time I open the Play Store, the screen gets white and after few minutes it says that Goole Play Store stopped working.
    The second problem is that when I unlock the phone it takes like 20 seconds for it to turn on, and everything lags for another 30 seconds. Or even worse, the phone turns on immediately, but it skips the lockscreen and it asks for the password after 10 seconds that I used the phone without the code.
    The last problem is that almost every time I press the button that shows the recent applications, it takes 30/40 seconds for it to show.

    I've already tried to wipe cache and dalvik but nothing changed. I'm downloading the previous version (6.11.24) and I'll try with that.
    Does anyone know how to fix this?
     

Share Our Site